DESPRE NOI

Cel mai important atu al unui accesoriu ... este FEMEIA care il poarta!

Accesorii Alese – consultanta, creativitate, unicitate si calitate!

Ideea “Accesorii Alese” a aparut din dorinta de a face lumea mai frumoasa. Cum? Este simplu: prin intermediul persoanelor fericite, multumite si frumoase. Intreaga poveste o gasiti aici.

Magazinul online www.accesoriialese.ro a fost creat din dorinta de a oferi clientilor o modalitate usoara de a crea si avea accesoriile personalizate pentru nunti si botezuri (dar si de zi cu zi, atat pentru femei, cat si pentru barbati), in functie de preferintele acestora.

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri posibilitatea de a cumpara rapid si simplu accesorii special create pentru ei, calitative si la preturi rezonabile, fara disconfortul creat de deplasarile catre magazinele clasice.

Oamenii isi doresc din ce in ce mai mult unicitate, magazinele de specialitate lanseaza in general produse in serie si oamenii vor diversitate, pentru a se diferentia de restul.

Nunta este un eveniment unic si fiecare mireasa isi doreste sa fie speciala si sa se deosebeasca fata de restul. Femeile, de exemplu, pun un mare accent pe felul in care arata si tocmai de aceea, este important ca ele sa aiba de unde alege, dintr-o gama variata de produse si materiale, personalizate special pentru ele.

Ne puteti trimite poza cu produsul dorit si il veti purta in cel mai scurt timp posibil! Orice comanda se realizeaza cu un avans de 50 % in prealabil! 

Puteti face o surpriza persoanei dragi: stabilim impreuna ce doriti pentru el/ea si noi ii trimitem curierul cu cel mai frumos cadou surpriza din partea dvs, cu mesaj personalizat! Contactati-ne printr-un email (comenzi@accesoriialese.ro) sau la numarul de telefon 0737.421.838! De asemenea, daca doriti sa modificati un produs de pe site, sau sa cream pentru dumneavoastra un accesoriu special, asteptam un email la comenzi@accesoriialese.ro, sau mesaj pe pagina noastra de Facebook, pentru a-l customiza, in functie de preferinte.

Participam la evenimente, targuri handmade, expozitii, etc. Daca doriti sa colaboram, ne puteti trimite un email (comenzi@accesoriialese.ro). In 2014, am lansat colectia FLORA, la evenimentul aniversar Selfish Delights. Mai multe detalii, gasiti aici.

In magazinul www.accesoriialese, gasiti produse variate si se pot personaliza, la cerere.( puteti vedea cateva dintre ele, la un eveniment, aici).

Puteti sa urmariti ACCESORII ALESE și pe:

Facebook: www.facebook.com/accesoriialese.ro  

Pinterest: pinterest.com/accesoriialese  

Instagram: instagram.com/accesoriiales