TERMENI SI CONDITII ACCESORIIALESE.RO

Site-ul www.accesoriialese.ro, numit in continuare ACCESORII ALESE, este proprietatea DAVID DIANA-ELENA PFA, si va fi numita in continuare FURNIZORUL.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. FURNIZORUL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

FURNIZORUL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare) pe site-ul ACCESORII ALESE si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fara acordul prealabil scris al acesteia.


1. Dreptul de autor al ACCESORII ALESE, asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului ACCESORII ALESE – imagini, texte, elemente de grafica web, email-uri, si alte date – reprezinta proprietatea FURNIZORULUI si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul FURNIZORULui a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului ACCESORII ALESE numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de FURNIZOR pe site-ul ACCESORII ALESE, politica de preturi

ACCESORII ALESE isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Produsele comercializate prin intermediul ACCESORII ALESE sunt lucrate handmade, se trimit in ambalajul original.
Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv, FURNIZORUL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda, in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.

ACCESORII ALESE nu este platitor de TVA, astfel incat, pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de reprezentantul ACCESORII ALESE, in momentul confirmarii comenzii, ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul, acest pret va fi cel publicat pe site in momentul achizitiei.

FURNIZORUL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare, la functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe, se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia FURNIZORULUI de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).
Continutul ACCESORII ALESE (texte, descrieri ale produselor, caracteristici, imagini) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor si tocmai din aceasta cauza, FURNIZORUL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate pe site-ul ACCESORII ALESE. FURNIZORUL isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor


Plata produselor comandate pe site-ul ACCESORII ALESE se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (in sistem ramburs) sau in avans (cu cardul). Plata in avans se poate realiza prin transfer bancar sau ordin de plata (dovada platii trebuie trimisa catre FURNIZOR  la adresa de e-mail contact@accesoriialese.ro) . In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul FURNIZORULUI. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar, nu se va efectua livrarea. FURNIZORUL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

4. Livrarea produselor


Livrarea produselor se face oriunde in tara, prin intermediul unei firme partenere de curierat rapid.

TERMENUL DE LIVRARE al produselor este cuprins intre 24/48 h si 10-15 zile lucratoare, aproximativ, in functie de disponibilitatea materialelor si a termenului de productie.

Daca este nevoie de o comanda urgenta, trimiteti un e-mail la comenzi@accesoriialese.ro, in care specificati ce produs doriti, culori, etc - toate detaliile se stabilesc cu reprezentantul ACCESORII ALESE.

5. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si o copie de pe factura fiscala. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor aflate in promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment, fara nici o notificare prealabila. Toate produsele comandate online (mai putin cele cu pret redus sau realizate la comanda), se pot returna/ schimba in maxim 7 zile de la data in care au fost livrate, pentru a putea fi restituita suma de bani corespunzatoare minus taxa de transport din produs.

Contravaloarea produselor se va returna in maximum 30 de zile, prin transfer bancar. In cazul în care a fost trimis alt produs fata de cel comandat, taxele de transport vor fi platite de catre ACCESORII ALESE.

Costul transportului pentru returul/ schimbarea produselor (cu exceptia celui in care ati primit alt produs decat cel comandat) va fi suportat de catre client.

Produsele achizitionate se pot returna/schimba numai cu anuntarea in prealabil la adresa de e-mail comenzi@accesoriialese.ro .

Comenzile comandate in promotie (cu pret redus) sau cele realizate la comanda sunt finale - nu se accepta returul sau schimbul.

Consumatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea/inlocuirii unui produs, in conditiile art. 4, alin. 1 lit. b) din O.G. 130/2000. In toate cazurile returnarii/inlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz.
Aceste dispozitii se aplica conform ordonantei 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

In momentul efectuarii unei comenzi pe ACCESORII ALESE, consumatorul declara ca a luat la cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus. Acceptarea acestor termeni si conditii, da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicare clauzelor Codului Civil si Comercial.

Pentru orice alte detalii, va rugam sa ne contactati in scris sau telefonic.

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare


Site-ul ACCESORII ALESE este gazduit de serverele unei terte firme. FURNIZORUL nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. FURNIZORUL nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere, pentru vizitarea site-ului ACCESORII ALESE. FURNIZORUL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul ACCESORII ALESE. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului ACCESORII ALESE este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.
Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. FURNIZORUL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului ACCESORII ALESE pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului ACCESORII ALESE mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, FURNIZORUL nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

ACCESORII ALESE isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca FURNIZORUL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

9. Politica de confidentialitate

FURNIZORUL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre FURNIZOR pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre FURNIZOR nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@accesoriialese.ro.

FURNIZORUL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul FURNIZORULUI sunt transmise pe cale electronica, FURNIZORUL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, FURNIZORUL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre FURNIZOR sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. FURNIZORUL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
FURNIZORUL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
- dreptul de a cere FURNIZORULUI sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
- dreptul de a cere FURNIZORULUI sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
- dreptul de a cere FURNIZORULUI sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
- dreptul de a cere FURNIZORULUI sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@accesoriialese.ro.
FURNIZORUL foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

FURNIZORUL nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. FURNIZORUL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de FURNIZOR in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor ACCESORII ALESE, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre FURNIZOR a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul ACCESORII ALESE, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului ACCESORII ALESE si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

10. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe ACCESORII ALESE si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului ACCESORII ALESE, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email comenzi@accesoriialese.ro.