Livrare

Livrarea produselor se face oriunde in tara, prin intermediul unei firme partenere de curierat rapid , costa 20 ron.

TERMENUL DE LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 h si 10 zile lucratoare.

Daca este nevoie de o comanda urgenta, trimiteti un e-mail la comenzi@accesoriialese.ro, in care specificati ce produs doriti, culori, etc - toate detaliile se stabilesc cu reprezentantul ACCESORII ALESE

RETURUL produselor cumparate

Nu garantam disponibilitatea in stoc a produselor aflate in promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila. Toate produsele comandate online* se pot returna/ schimba in maxim 10 zile de la data in care a fost livrata, pentru a putea fi restituita suma de bani corespunzatoare.

Contravaloarea produselor se va returna in maximum 30 de zile, prin transfer bancar sau curier. In cazul în care a fost trimis alt produs fata de cel comandat, taxele de transport vor fi platite de catre ACCESORII ALESE.

Costul transportului pentru returul/ schimbarea produselor (cu exceptia celui in care ati primit alt produs decat cel comandat) va fi suportat de catre client.

Produsele achizitionate se pot returna/schimba numai cu anuntarea in prealabil la adresa de e-mail contact@accesoriialese.ro .

* Comenzile comandate in promotie (cu pret redus) sau facute pe comanda - sunt finale, nu se accepta retur sau schimb.